Analysis of Factors Influencing Consumer Preferences of Kasbi Sago (Sagu Jay Brand) Purchasing Decision
Abstract
Keywords
Full Text:
PDFReferences
Birt, D. F., Boylston, T., Hendrich, S., Jane, J. L., Hollis, J., Li, L., McClelland, J., Moore, S., Phillips, G. J., Rowling, M., Schalinske, K., Paul Scott, M., & Whitley, E. M. (2013). Resistant starch: Promise for improving human health. Advances in Nutrition, 4(6), 587–601. https://doi.org/10.3945/an.113.004325
Chris Sugihono, Sarpina, M.Assagaf, Yopi Saleh, I Made Jana Mejaya, H. S. (2011). Teknologi Pengolahan Sagu Kasbi Aneka Rasa. Balai Pengkajian Teknologi Pertanian (BPTP).
Fauza, R., Zakiah, Z., & Kasimin, S. (2018). Analisis Preferensi Konsumen Terhadap Komoditi Tomat dan Cabai Merah di Kota Banda Aceh. Jurnal Ilmiah Mahasiswa Pertanian, 3(2), 217–229. https://doi.org/10.17969/jimfp.v3i2.7222
Hair at.al. (1998). Multivariate Data Analysis 1 Edistion. Prentice Hall International.Inc.
Hariyadi, G. T. (2017). Faktor-Faktor Yang Mempengaruhi Konsumen Berbelanja Di Minimarket (Studi pada Indomaret dan Alfamart di Semarang). Jurnal Penelitan Ekonomi Dan Bisnis, 1(1), 16–32. https://doi.org/10.33633/jpeb.v1i1.1475
Julianisa, R. D., Safitri, D., & Yasin, H. (2016). Analisis konjoin full profile dalam pemilihan bedak untuk mahasiswi departemen statistika universitas diponegoro. Jurnal Gaussian, 5(4), 747–756.https://doi.org/10.14710/j.gauss.v5i4.14731.
Jurnal, J. M. K., Iklan, P., & Asosiasi, K. (2018). JMK (Jurnal Manajemen dan Kewirausahaan). 3(38), 42–48.
Kepulauan, A., Trixie, M., & Tuhumury, F. (2014). Jurnal Agrilan. 2(1), 52–62.
Kotler and Amstrong. (2012). Principles of Marketing. 14th Ed,. Prentice Hall International.Inc.
Mulyasari, V. K., Prasetyo, E. P., & Sumarjono, D. S. (2020). Analisis Preferensi Konsumen terhadap Pembelian Durian Lokal di Kota Semarang. Jurnal Ekonomi Pertanian dan Agribisnis, 4(1), 87–96. https://doi.org/10.21776/ub.jepa.2020.004.01.9
Nasution. (2011). Metode Research Penelitian Ilmiah. PT Bumi Aksara.
Preferensi, A. F., Dan, P., & Erinda, A. (n.d.). ( Studi Terhadap Pelanggan keputusan pembelian). 30(1), 87–95.
Puspita, R. C., & Suryoko, S. (2018). Pengaruh Iklan, Harga, dan Kepercayaan Merek terhadap Keuput. 7(2001), 19–24.https://doi.org/10.14710/jab.v7i1.22570
Putri, S. W., Rodhiyah, & Nugraha, H. S. (2015). Diponegoro Journal of Social And Political Science Tahun 2015, Hal 1-8 http://ejournal-s1.undip.ac.id/index.php/. 1–10. https://ejournal3.undip.ac.id/index.php/jiab/article/download/17580/16826
Putrinda, H. (2017). Analisis Preferensi Konsumen dalam Pembelian Buah Mangga Gedong Gincu di Pasar Tradisional Kota Cirebon, Jawa Barat. 5(3), 152–161.
Rahardi, N., & Wiliasih, R. (2016). Analisis faktor-faktor yang mempengaruhi preferensi konsumen terhadap hotel syariah analysis of factors affecting consumer preferences of the hotel syariah. Jurnal Syarikah ISSN 2442-4420, 2(1), 180–192.
Rheinnadia, -, Irwanto, A. K., & Najib, M. (2017). Peran Atribut Produk dalam Keputusan Pembelian Terkait Strategi Pemasaran Soyjoy di Area Bogor. MANAJEMEN IKM: Jurnal Manajemen Pengembangan Industri Kecil Menengah, 11(2), 123–128. https://doi.org/10.29244/mikm.11.2.123-128
Sembiring, R. (2017). Pengaruh Harga, Kualitas, Keragaman Produk dan Lokasi Pasar Terhadap Preferensi Konsumen Dalam Membeli Produk Pertanian di Pasar Tradisional Brastagi. Jurnal Agrica, 9(2), 107. https://doi.org/10.31289/agrica.v9i2.541
Sugiyono. (2014). Metode Penelitian Kuantitatif, Kualitatif dan Kombinasi (Mixed Methods). CV Alfabeta.
Sugiyono. (2017). Metode Penelitian Kuantitatif, Kualitatif, dan R & D. CV Alfabeta.
Syafirah, Lisbeth Mananeke, J. J. R. (2017). Pengaruh faktor-faktor perilaku konsumen terhadap keputusan pembelian produk pada Holland Bakery Manado. Jurnal EMBA, 5(2), 245–255.https://doi.org/10.35794/emba.v5i2.15551.
Wardhani, W., Sumarwan, U., & Yuliati, L. N. (2016). Pengaruh Persepsi dan Preferensi Konsumen terhadap Keputusan Pembelian Hunian Green Product. Jurnal Manajemen dan Organisasi, 6(1), 45. https://doi.org/10.29244/jmo.v6i1.12183
DOI: https://doi.org/10.33387/tjp.v10i1.3019
Refbacks
- There are currently no refbacks.
Copyright (c) 2021 Nurdiyanawati Djumadil, Suhardi Suhardi
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TECHNO: Jurnal Penelitian
Published by: LPPM Universitas Khairun
Addres : Jalan Yusuf Abdurrahman Kampus II Unkhair, Kelurahan Gambesi, 97722 Kecamatan Kota Ternate Selatan, Provinsi Maluku Utara, Email: techno@unkhair.ac.id | URL: http://ejournal.unkhair.ac.id/index.php/Techno
Techno Jurnal Penelitian is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.